• Levering binnen 1 tot 3 werkdagen
  • Duurzaam en verantwoord
  • Gratis verzending vanaf €75

Naturlig Deo

De tweemaal award winning ecologische crème deodorant van Naturlig Deo zijn met de handgemaakt in het Noord-Zweedse plaatsje Norsjö. Ze bevatten 100% natuurlijke ingrediënten en zijn dus vrij van aluminium, alcohol en andere schadelijke chemicaliën. De deodorant voorkomen zweetlucht en absorberen vocht op een natuurlijke manier. Lees hier het verhaal achter Naturlig Deo.

Werfzeep

Werfzeep is een ambachtelijke biologische zeepziederij in Utrecht. Al hun zepen zijn plantaardig, palmolievrij en met liefde handgemaakt. Wat Zeepwerf betreft ligt de kracht van een goede, verzorgende zeep namelijk bij de basis: de plant. Lees hier het verhaal achter Zeepwerf.

Nordic Chocolate

Door het herontwerpen van de cacao-grondstoffenketen produceert Nordic Chocolate niet alleen hoogwaardige en (h)eerlijke chocolade, maar helpen ze ook de boeren in Ecuador, Colombia en Venezuela hun cacaoproductie te optimaliseren, beschermen ze het milieu en maximaliseren ze het inkomen van de boeren. Lees hier het gehele verhaal achter Nordic Chocolate.