• Levering binnen 1 tot 3 werkdagen
  • Duurzaam en verantwoord
  • Gratis verzending vanaf €75

Naturlig Deo

''Het idee van Naturlig Deo kwam bij me op nadat ik zelf problemen had met het vinden van een organische deodorant zonder aluminium die echt werkte! Bovendien maakte ik me zorgen over de lijst met ingrediënten die zowel lang als moeilijk te begrijpen was. In mijn zoektocht naar een echt natuurlijke deodorant werden mijn eisen, zowel wat betreft inhoud als prestaties, onvervuld en dus begon ik zelf Naturlig Deo natuurlijke deodorants te ontwikkelen.''

- Sara Lindahl, oprichtster Naturlig Deo

Deo zonder alcohol, aluminium en andere onnodige chemicaliën - dat is wat Sara zocht maar niet vond. Daarom besloot ze zelf haar deodorant te produceren en op de Zweedse markt aan te bieden. In 2015 richtte ze haar bedrijf Nordic Eco Care op met de visie om zowel biologische als handgemaakte producten te leveren die een beter alternatief bieden voor zowel de gebruikers als het milieu. De afgelopen jaren is Naturlig Deo flink gegroeid met retailers verdeeld over heel Scandinavië en zijn ze zelf tweemaal uitgeroepen tot beste natuurlijke deodorant van heel Scandinavië plus IJsland en Finland! Samen met haar man Robin heeft Sara een fabriek geopend in hun thuisplaats Norsjö, een klein dorpje in het Noorden van Zweden. En ja, Norsjö is alles wat je van Zweden verwacht: oneindig veel bomen, prachtige meren én in de wintermaanden gegarandeerd succes op het spotten van het Noorderlicht. 

Natuurlijke deodorant zonder aluminium

De deodorant bestaat uit 100% natuurlijke producten en zijn dus vrij van schadelijke stoffen. Bij de zoektocht naar de perfecte deo, heeft Sara zich slechts beperkt tot enkele nauwkeurig uitgekozen ingrediënten. Uiteraard zijn alle grondstoffen ecologisch gecertificeerd en worden ze kleinschalig en met de hand geproduceerd. Heb je last van overmatig zweten of onaangename zweetluchtjes? Dan is de crème deo van Naturlig Deo zeker het proberen waard. Ze voorkomen namelijk zweetlucht en absorberen zweet. Ideaal voor sporters of in je handtas! Oja, over gele vlekken in je witte T-shirt hoef je je ook geen zorgen te maken. Deze worden ook voorkomen door de deodorant. Kies uit de geuren lavendel, grapefruit, kokos of ga voor geurloos. Je vindt het assortiment van Naturlig Deo hier.

Instagram @naturligdeo